Професионално почистване

Професионално почистване

Фирма „Ятрус Груп“ ЕООД е специализирана в  професионалното почистване на жилищни, административни, търговски, индустриални и промишлени сгради. Почистване на обекти за хранене и забавления. Работим с професионални препарати на водещи фирми.  През годините в, които се занимаваме с професионално почистване сме си създали име на можеща фирма съобразяваща се с нуждите на всеки наш клиент. Нашите служители са коректни и лоялни, с дългогодишен опит в сферата на професионалното почистване.

професионално почистване Ако имате нужда от време за себе си или просто сте много ангажирани и няматеЛОГО ЯТРУС ГРУП време за почистване. Ако търсите качествено и професионално почистване на достъпни цени Ятрус Груп предлага за Вас всичко свързано с чистотата и реда във Вашия дом, офис банка,хотел, заведение или магазин…

Ние имаме високо квалифицирани специалисти с умения, знания и опит, за да се справят с всяка поставена от Вас задача с лекота и бързина. Независимо дали имате нужда от еднократно почистване или искате редовно да се възползвате от услугите ни. Нашите екипи от професионалисти в областта на хигиената, работят с качествени препарати и материали, които ще пазят Вашия дом и здравето Ви, както и околната среда. Това гарантира, че когато изберете Ятрус Груп, можете да получите възможно най-добрата услуга за почистване на най-добрата възможна цена.Работим с професионални препарати за почистване на I.C.E.FOR S.p.A.  (италианска компания, произвеждаща препарати за почистване и изпиране за професионална употреба и дезинфектанти. Продуктите I.C.E.FOR не са тествани върху животни, не съдържат компоненти като фосфати, EDTA, АРЕО и формалдехид, опасни за хората и околната среда. Съставени са от напълно биоразградими естествени суровини. Високата им концентрация намалява количеството пластмасови отпадъци от опаковки). Може да разчитате на нас не само за хигиената, но и  за домакинската работа в дома Ви: Пазаруване и доставяне на необходими продукти по списък съставен от Вас, пране гладене, както и за  почистване на външния двор, градина  или кола. Ние сме на Ваше разположение 24/7, за да може винаги да сме Ви от полза, когато Ви потрябва ме!

Професионално почистване на жилищни сгради
Професионално почистване  24/7 0888 770 501

Ятрус Груп –  Винаги перфектно чисто!

Ние можем да Ви предложим:

  • Високо квалифициран персонал с дългогодишен опит;
  • Качество, бързина и достъпни цени;
  • Работим с професионална техника и екологични чисти препарати на водещи фирми;
  • Работим без прекъсване, на Ваше разположение сме – ДЕНОНОЩНО!

Ако имате нужда от време за себе си или просто сте много ангажирани и  нямате време за почистване.
Ако търсите качествено и професионално почистване на достъпни цени, Ятрус Груп  предлага за Вас, всичко свързано с чистотата и реда във Вашия дом или офис.

 Нашите високо квалифицирани специалисти имат нужните умения, знания и опит, за да се справят с всяка поставена от Вас задача с лекота и бързина. Независимо дали имате нужда от еднократно почистване или искате редовно да се възползвате от услугите ни, нашите екипи от професионалисти в областта на професионалното почистване са винаги на разположение. Работим с екологично чисти препарати, които пазят Вашия дом и здравето Ви, защото знаем колко е важно това за Вас, както и за нас. Гарантираме, че когато изберете нас, ще получите възможно най-добрите услуги за почистване на достъпни цени. Може да разчитате на нас не само за хигиената, но и  за домакинската работа в дома или офиса Ви: Пазаруване и доставяне на необходими продукти по списък съставен от Вас, цялостна поддръжка, почистване на външния двор, градина и автомобил.  24 часова ВиК техническа поддръжка.

 Работим за Вас ДЕНОНОЩНО – 24/7. Гарантираме, че ще останете доволни!

Може да се свържете с нас на 0886 770 501 ; 02/ 48 22 132 или ни изпратете запитване на yatrusgroup@mail.bg