Поправка на Ел. контакти

Поправка на Ел. контакти

Трудно е да си представим живота на съвременния човек, без електроуреди. Компютри, микровълнови печки, Ел. услугихладилници и други приспособления, твърдо влезли живота ни, които работят от електрическата мрежа. Ето защо най-важният компонент на всеки дом са електрическите контакти.

Навременната подмяна на контакти – ключът към вашата безопасност
Децата от най-ранна възраст учат, че не може да докосват контакта – това може да доведе до токов удар. Повреден контакти или не надеждно закрепен към стената може да доведе до пожар и дим стая, и в такива случаи се нуждаят от спешна подмяна. Опасни за живота и имуществото инсталирани контакти ги оставете на професионалистите. Когато инсталирате контакти важно е да се спазват следните правила: трябва да бъдат надеждно закрепени към стената, всички кабели трябва да бъдат свързани правилно и внимателно изолирани за да се предотврати късо съединение.Ел. услуги1

Сигурност в непосредствена близост до електрически контакт
Не качествена инсталация и монтаж на електрически контакт не е единствената причина да го замените. Един от етапите на всяка поправка дори и козметична е монтаж на контакти с нов дизайн и функционална модерна продуктова гама предлагаща електрически контакти в различни цветове и форми. Друга причина за промяната е да се прехвърлят обекти на ново място, както и да се създават допълнителни. Ятрус Груп притежава необходимите познания в монтажа на контакти и разполага с всички необходими инструменти, за да изпълни незабавно всяка работа свързана с електричеството в дома Ви.

 

 

Електрически контакт с дизайн на камък.Ел. услуги2
Монтаж на контакти – с гаранция за качество
За поръчка на повече от 200 лв. – 10% отстъпка!
За да направите поръчка, обадете се на: 0886 815 404

Цялата работа по подмяна и монтажа на контактите има гаранция. Потърсете съвет и се обадете на Вашия електротехник на 0886 815 404. Ние винаги ще помогнем и ще дойдем възможно най-скоро. Позвънете.

Цената на електрическата работа можете да намерите в ценовата листа за ел. услуги.