Отпушване на шахти

Отпушване на шахти

В повечето случаи шахтата се запушва от  боклуци, които ежедневно преминават през нея, включително дрехи, строителни материали и други твърди предмети. Така с течение на времето шахтата просто престава да изпълнява своята основна функция- да извежда водата. Колкото по-бързо се предприемат адекватни действия за отпушване, толкова по-добре, бързите мерки ще предотвратят появата на по сериозни проблеми. Ние разполагаме с най – съвременна техника и професионалисти с дългогодишен опит и умения, който реагира бързо и адекватно на всеки сигнал за проблем.

Шахтата е много важна част от водопроводната система на всяка сграда,  тя извежда употребената вода извън сградата. Когато се запуши шахтата тази вода започва да тече все по-бавно, докато накрая престава да се оттича и остава в канализационната система на сградата, причинявайки многобройни проблеми, като наводнения и т.н.

отпушване на шахти

Фирма „Ятрус Груп“ ЕООД , предлага професионално отпушване на шахти за София и  София-област. Нашите професионалисти, разполагат с най-модерните машини и техника за отпушване на всякакъв вид шахти и канали. Служите ли те ни са с дългогодишен опит и умения за справяне със всяка една ситуация, бързо и качествено.

 

 

 

Работим ДЕНОНОЩНО – 24/7 , реагираме до 60 мин. от обаждането Ви!

Ако имате проблем със запушена шахта, свържете се с нас, за да отстраним запушването дълготрайно и с гаранция за качество на най- добрите цени!

Отпушване на мивки