Отпушване на тоалетни

Отпушване на тоалетни

Отпушване на тоалетниЗапушената тоалетна може да бъде истински неприятен проблем, особено когато това се случва често и в неподходящо време.

Ние от „Ятрус Груп“  знаем това и сме готови да отстраним всяко запушване, бързо и качествено. На цени без конкуренция !

Нашите квалифицирани водопроводчици имат дългогодишен опит и познания, оборудвани са с инструменти и машини от най-висок клас. Те са на ясно с всички възможни проблеми, които могат да възникнат с тоалетните и каналите Ви. Екипите ни носят със себе си, най-необходимите части, за да извършат ремонта бързо на достъпи цени и най- вече качествено.

Ние разбираме спешния характер на тези ситуации особено ако имате само една тоалетна в сградата и можем да Ви осигурим бърза реакция до 60 мин. от заявката Ви!

1588
Има много причини заради който тоалетна може да се запушва . Старите тоалетни може да имат калциеви отлагания в тях и следователно това забавя потока на водата . Един от най-честите проблеми довели до запушване на тоалетните са изпускане на  малки играчки, ароматизатори или други малки неща заклещени в тях. Корен или запушване на главната тръба също може да бъде причина за запушена тоалетна. Ние предлагаме следните услуги :
– Отпушване на  тоалетни
– Премахване на препятствия в тоалетна канализацията
– Ремонт или подмяна на тоалетни
– Инспекция на канализацията
– Нова инсталация
Нашите специалисти за на разположение ДЕНОНОЩНО – 24/7, за да са винаги на разположение, когато Ви потрябват!