Отпушване на мивки

Отпушване на мивки

Отпушване на мивкиФирма „Ятрус Груп“ ЕООД, предлага професионално отпушване на мивки и сифони.

Ако мивката Ви се оттича бавно или се е запушила напълно, се свържете с нас!

Нашите специалисти, ще се реагират до 60 мин. от обаждането Ви и ще отпушат всяка запушена мивка, бързо и качествено на цени без конкуренция, достъпни за всеки клиент.

Ние знаем колко е неприятно всяко едно запушване и какви неприятности може да създаде ако не се вземат съответните мерки веднага. При нас работят професионалисти с дългогодишен опит и знания, преминали през съответното обучение и инструктаж за справяне със всяко едно запушване ,независимо от сложността и трудността на изпълнение.Предлагаме гаранция за извършената от нас услуга.

Екипите ни работят ДЕНОНОЩНО- 24/7, за да сме винаги на разположение, когато се нуждаете от професионална помощ.

 

Отпушване на мивки

 

Ще споделим с Вас, няколко начина за домашно отпушване на запушени мивки:

 

  • Напълнете голям съд с гореща вода от чешмата на около 3 до 4 сантиметра под върха на тенджерата. Поставете вода да заври на силен огън на печката. Изключете печката когато водата достигне точката на кипене. Изсипете целия съд с водата бавно и внимателно в мивката. Топлината от вряща вода трябва да съборят мазнините и другите материали които запушват мивката.
Ако запушване продължава опитайте следното:
  • Изсипете 1/2 чаша сода за хляб под душа. Изсипете 1/2 чаша бял оцет в канала. Содата за хляб и оцета реагират заедно за създаване на мехурчета въглероден диоксид, който ще унищожи това което е причинило запушването.
Ако проблемът продължава се свържете с нас за да  отпушим мивката Ви с професионални машини и инструменти, качествено и дълготрайно!