Монтаж на мебели

Монтаж на мебели

Монтаж на мебелиЗа да се решат проблемите с товарене и разтоварване и с главоболието от сглобяването на мебелите можете да се възползвате от центъра за услуги на фирма Ятрус Груп.

Нашите експерти са готови във всеки един момент бързо и най-важното внимателно да извършат всяка инсталация и монтаж на мебели закупени от търговските обекти. При нас работят опитни монтажници, които имат дългогодишен опит и се утвърдили като отлични работници.

Ние работим с всички модели, включително елитни и скъпи мебели. Всички дейности по транспорта, монтаж, демонтаж, товарене, разтоварване, опаковане, пакетиране се извършва бързо и с най-високо качество.

Монтажа на мебели е доста важна работа и ние искаме нашите клиенти да получат бързо стоките в същата форма в, която са ги харесали в магазина.

При заявка доставката на стоки може да се извърши в високи сгради и частни страна, където нашите експерти да извършат сглобяването и монтажа. В момента на доставката на продукти се изготвят протокол за приемане и предаване, който записва всички прецеденти недостиг, дефекти и повреди. Ако по време на прехвърлянето на стоките забележите някакви дефекти съобщете на нашите специалисти, за да ги поправи.

Сглобяването и монтаж се извършва в строго съответствие с проекта, промени се правят само с писмено съгласие на клиента. Гаранции за качество се прилагат само ако са спазени инструкциите които придружават продукта.

Ние работим за Вас!

Монтаж на мебели