Монтаж на бойлери

Монтаж на бойлери

Инсталиране на електрическия бойлер ни дава възможност за решаване на редица проблеми свързани със сезоното Монтаж на бойлериспиране на топлата вода в апартамента ни. Всеки знае за липсата на топла вода през лятото, когато трябва се къпем топлейки вода в тенджери, чайници, басейни и др.

Бойлерите са два вида: проточни и обемни. Разликата се състои в това, че при бойлер, който е с резервоар за вода с капацитет от 30 до 200 литра винаги има известно подаване на топла вода загрята до желаната температура. Ако решите да поставите проточен бойлер трябва внимателно да подходим към избора на бойлер. За разлика от обемния бойлера, проточния не разполага с резервоар за вода и не е в състояние да има никаква топла вода. Водата се нагрява „в движение“ по време на работа. Ако жилището ви няма ограничение за мястото – нашите специалисти често препоръчват поставяне на обемен бойлер вместо проточен.

Инсталиране на електрически бойлер: тънкостите и нюанситеМонтаж на бойлери1
Монтажа на проточен или обемен бойлер не е лесна задача, за да се справят с това ние наемаме само опитни водопроводчици и електротехници, които имат известен опит в свързване и инсталиране на този тип оборудване. Важно е да се помни, че самостоятелно инсталиране може да причини различни усложнения и да доведе до катастрофални резултати: гръмване, токов удар, дим и огън – това са само някои от възможните последствия от неквалифицирана инсталация на електрически бойлер. Изключително важно е не само успешно да монтирате устройството в съществуващата водоснабдителна система – да се свържат правилно и сигурно с всички тръбни връзки но също така да се предвиди ел.инсталация. За да се вземат предвид всички детайли, се свържете с нас ние ще изпратим квалифициран техник.

Свързване на резервоара: тънкостите и нюансите
Монтиране на бойлери с гаранция от фирма „Ятрус груп“
Предлагаме експересен монтаж на уреди – всякакъв вид за които предоставяме писмена гаранция за цялата работа. За заявка за монтаж се обадете на 0886 815 404. Специалистът ще пристигне в всяко удобно за Вас време и точно ще завърши монтажа, в най-кратки срокове и на разумни цени.

В допълнение на монтажа на бойлера можете да поръчате от нас и:Монтаж на бойлери2

Монтаж на пералната машина
Монтаж миялна машина
Инсталиране на капака
Монтаж на уреди за вграждане
Монтаж на пречиствателни филтри
Монтиране на телевизора
Инсталиране на плота
Инсталиране на фурната
Монтаж на електрически печки
Инсталиране на хладилника
Както и:

ВиК работи
инсталиране на електрически съоръжения
Мебели сглобяване
Ремонти малък дом