ВиК ремонти

ВиК ремонти

Много по-добре за живота ни е удобния и красив санитарен фаянс: тоалетна, вана, мивка и така ВиК ремонтинататък. За дългия живот и приличен външен вид ще помогне навремения ремонт на тоалетни и други санитарни изделия направен от специалисти на фирма „Ятрус груп“. Често нови водопроводни елементи бързо се развалят поради неизправна работа или неправилна инсталация. Всички тоалетни, мивки, тръби, които имат ограничен живот той намалява при небрежно боравене с тях.

Рано или късно се появяват пукнатини на тръбите (в случай на сериозни механични въздействия) или се появяват течове, запушени канализационни системи. Всеки един от тези проблеми предизвиква огромен дискомфорт на потребителите.

ВиК Ремонт или подмяна?
Нашите майстори могат бързо да диагностицират и качествено да поправи всички ВиК аварии във Вашия дом.

Ако имате нужда от ВиК ремонти – ние сме на ваше разположение
В специализираната фирма „Ятрус Груп“ работят опитни професионални водопроводчици, които ежедневно се занимават с ремонт на различни модели на местни и вносни мивки, вани, тоалетни и др. Те ще изпълнят всички сложност ВиК ремонти в жилището независимо дали е смяна на уплътнението, инсталиране на нов кран, възстановяване или подмяна на спукани тръби. Висока ефективност и производителност на широк спектър от дейности, са възможни благодарение на опита на нашите ВиК ремонти1майстори, както и използването на професионални инструменти и резервни части.

Модерна баня
Освен за ремонт на тоалетна или друго ВиК можете да поръчате и монтажа и свързването на нови санитарни продукти за водоснабдяване и канализация, както и монтаж на системи за филтриране – да се предотврати запушването и преждевременна ръждясване от използването на лошо качество на водата. Ако е необходимо, можете да си поръчате и свързване на домакински уреди: пералня или миялна машина, бойлер, и така нататък.

Ние извършваме ВиК ремонти в София и Софийска област. За подаване на заявление можете да се обадите на 0886 815 404. Отличителните белези на нашата фирма са ефективното изпълнение на всички поръчки, конкурентни цени и удобна система за плащане.

Нашите квалифицирани специалисти не правят разлика какво искате да направите – ремонт тоалетна, баня подмяна, ремонт сифон – всяка операция ще бъде извършена бързо и ефективно. Всякакви водопроводни ремонти в жилището с гаранция.

Освен ремонт на ВиК, можете също така да си поръчате от нас:ВиК ремонти2

ВиК инсталация
Инсталиране миксер
Инсталиране на тоалетната
Инсталиране баня
Инсталиране черупки
Инсталиране на душ
Call водопроводни
ВиК работи
Както и:

Домакински уреди
инсталиране на електрически съоръжения
Мебели сглобяване
Ремонти малък дом