ВиК ремонти

ВиК ремонти

Рано или късно се появяват пукнатини на тръбите (в случай на сериозни механични въздействия) или се появяват течове от запушени канализационни системи. Всеки един от тези проблеми предизвиква огромен дискомфорт.

ВиК Ремонт или подмяна?
Нашите майстори могат бързо да диагностицират и качествено да отстранят всички ВиК аварии във Вашия дом.

Ако имате нужда от ВиК ремонти – ние сме на ваше разположение.
В специализираната фирма „Ятрус Груп“ работят опитни професионални водопроводчици, които ежедневно се занимават с ремонт на различни модели на местни и вносни мивки, вани, тоалетни и др. Те ще изпълнят всички сложност ВиК ремонти в жилището независимо дали е смяна на уплътнението, инсталиране на нов кран, възстановяване или подмяна на спукани тръби. Висока ефективност и производителност на широк спектър от дейности, са възможни благодарение на опита на нашите майстори, както и използването на професионални инструменти и резервни части.

Ние извършваме ВиК ремонти в София и Софийска област. За подаване на заявление можете да се обадите на 0886 815 404. Отличителните белези на нашата фирма са ефективното изпълнение на всички поръчки, конкурентни цени и удобна система за плащане.

Нашите квалифицирани специалисти не правят разлика какво искате да направите – ремонт на тоалетна, баня подмяна, ремонт сифон – всяка операция ще бъде извършена бързо и ефективно.