Абонаментно отпушване

Абонаментно отпушване

Предлагаме на Вашето внимание АБОНАМЕНТНО отпушване  и поддръжка на канали в жилищни, административни и търговски сгради. Възползвайте се от нашите изгодни цени и отстъпки за абонаментните ни услуги.
За всеки наш клиент пожелал да се възползва от нашите абонаментни услуги,  наш специалист изготвя безплатна индивидуална оферта, специално за Вас. Съобразена с нуждите и изискванията Ви. За да може изцяло да сме Ви от помощ, когато Ви потрябваме или просто за профилактика.
Един лесен начин да се спестят пари за поддръжка на канализацията е да се почиства и поддържа редовно. Почистването е важна практика защото запушената канализацията, може  да доведе до тежки проблеми и да предизвика скъпи ремонти. В повечето случаи, почистващите химически препарати не могат да отстранят по-големи запушвания. Ето защо ние разполагаме с ВиК машини и експерти, които да свършат мръсната работа за вас.
Свържете се с нас, за да изготвим Вашата оферта сега!
Ние работим ДЕНОНОЩНО- 24/7 , на цени без конкуренция и с многобройни отстъпки за редовните ни клиенти и абонаментни отпушвания. Нашите специалисти са изцяло на Ваше разположение.
ВиК услуги и отпушване на канали