Услуги

НАШИТЕ УСЛУГИ

Отпушване на канали

Ние сме тук, за да помогнем при всякакви запушвания във вашия канал. Нашите микробуси са оборудвани с най-новата технология, за да решат проблема ви от първия път.

Отпушване на тоалетни

Ние сме тук, за да помогнем при всякакви запушвания във вашата тоалетна. Нашите микробуси са оборудвани с най-новата технология, за да решат проблема ви от първия път.

Отпушване на мивки

Ние сме тук, за да помогнем при всякакви запушвания във вашата мивка. Нашите микробуси са оборудвани с най-новата технология, за да решат проблема ви от първия път.

Отпушване на сифони

Ние сме тук, за да помогнем при всякакви запушвания във вашия сифон. Нашите микробуси са оборудвани с най-новата технология, за да решат проблема ви от първия път.

Видеодиагностика на канали

Ние използваме най-новата технология, за да се справим с нерешените ви проблеми с запушванията на каналите – нашето оборудване за видеонаблюдение действа като вашите очи под земята, за да видите проблема.

Отводняване на помещения

Ние използваме най-новата технология, за да се справим с всички наводнени помещения. Разполагаме с помпи, който осмукват вода до 1мм. и с прохосмукачки които подсушават.

Почистване на кладенци

Можем лесно да почистим всеки кладенец каквато и да е причината и разполагаме с необходимото оборудване за справяне с всеки проблем – голям или малък.

Почистване на септични ями

Ние имаме необходимата техника, за да почистим вашата септична яма независимо къде се намира и колко голяма е. Разполагаме с малки и големи камиони тип фекалка.

Рязане на корени

Разполагаме със специална дюзи за рязане на прораснали корени в канализационни тръби от ф110 до ф 1200. Тези дюзи имат вериги или режещи ножове, които се въртят под налягането на водата.