Фирма Ятрус Груп ЕООД е един огромен екип от висококвалифицирани специалисти в различни области: водопроводчици, каналджий, електротехници, хигиенисти, монтажници, заварчици, универсални майстори и др. Всеки член на нашия персонал е професионалист с богат опит в неговата област.

Ето защо ние предлагаме комплексни услуги както на частни лица така и на фирми. Отличителната черта на „Ятрус Груп“ е професионализъм в съчетание с точност, коректност и лекота. Задачата на нашите майстори е решаване на проблемите на клиентите чисто и безопасно – това се отнася за всеки наши дейности.

Ние извършваме:collage-Plumber

За пълния списък с услуги ние предлагаме писмена гаранция. Това означава, че ако има нещо от което не сте  доволни от нашите майстори ние сме готови да дойдем и да го оправим. Но това обикновено не се случва, защото нашите майстори първоначално извършват качествено работата – както биха направили тази работа в собствения си дом.

Нашата ценова политика е напълно прозрачна. Но нашата работа не е ограничена до обхвата на услугата посочена в ценовата листа. Често нашите майстори поправят нещо друго, което са забелязали по време на работния процес.

За да направите поръчка, се обадете се на: 0886 815 404

Поръчката на майстор в Вашия дом или офис е лесно. За да направите това просто позвънете на 0886 815 404 и кажете на нашия диспечер за какво Ви трябва майстор кажете Вашия адрес и  посочете желания час. През нощта някой от нашите майстори работят и ще ремонтират всяка неизправност.

В уречения час специалист на фирма „Ятрус Груп“ ще дойде до всяка точка на София и Софийска област възможно най-бързо и ще направят всичко по силите си. Това може да се отнася за водопроводчици, електротехници, монтажници на битова техника,монтажници на мебели, хигиенисти и др.