Почистване на щори

Почистване на щори

почистване на текстилни щори 1Фирма Ятрус Груп, предлага всичко необходимо за почистването ( едностранно и двустранно ) на всички видове щори  – алуминиеви, дървени, текстилни, PVC и др.

Препоръчваме пране на текстила  веднъж годишно за да не бъде засегнат защитният слой.

Редовното почистване на праха поддържа новия вид на щорите. Почистването на щорите е много важна част от цялостното почистване на всеки дом или офис. Нашите специалисти могат да почистят бързо и качествено всякакъв вид щори. Дори, когато се налага демонтаж и след това да се пристъпи към обезпрашаване и изпиране или почистване. След пълното почистване, специалистите ни ще монтират отново вече чистите щори.

Почистване и пране на текстилни щори:

За да се почистят и изперат текстилните щори без да се повредят е необходимо да се знае, коя материя с какъв препарат се почиства. Нашите професионалисти са обучени да разпознават и да преценяват материите. Те избират най-качествените препарати на растителна основа и почистват текстилните щори, за да ги запазят и приведат в перфектен вид.

,Ламелните и метални щори събират огромно количество прах, което е нездравословно за Вас и Вашите служители.

Почистване на ламелни щори

Почистване на ламелни щори

Почистване на ламелни щори трябва да се извършва поне веднъж на два или три месеца. Нашите професионални хигиенисти, ще обезпрашат щорите с прахосмукачка и микрофибърна кърпа след, което ще нанесат антистатичен препарат, за да  почистят прахта по тях. Ако щорите са силно замърсени и почистването на място е  трудно, служителите ни ще демонтират и почистят основно щорите докато се премахнат всички полепнали мръсни частици. След професионално почистване с качествени препарати, щорите се запазват по дълго чисти.