Почистване на твърди подови настилки

Почистване на твърди подови настилки

Машинно почистване на твърди подови настилкиФирма „Ятрус Груп“ ЕООД , предлага машинно почистване на твърди настилки –
/паркет, мрамор, гранитогрес, ламперия, мозайка, теракота, фаянс, балатум, варовик и др./

 

Почистването се извършва посредством еднодискови машини, снабдени със специално оборудване, с помощта на което се втрива препарат в настилката и се осъществява дълбочинно почистване, мръсотията, попила в настилката и между фугите, се отстранява.

След това мощни вакумни системи подсушават настилката. Така тя е готова за полиране или за нанасянето на полимерна емулсия.

 

 Професионалното почистване на подови настилки е препоръчително,  а  в някои от случаите задължително.Използваме  различни по вид препарати и концентрация, подбрани от професионалисти, съобразно с вида на подовото покритие и с цел постигане на максимална ефективност на почистване и запазване за по продължително време на настилката чиста и блестяща.
Машинното почистване на подови настилки се осъществява с различно оборудване спрямо вида и замърсяването на настилката.

Машинното почистването на твърди подови настилки, трябва да бъде извършено от професионалисти,за да се избегне частично нараняване или цялостно увреждане на настилките. Периодичността на почистване зависи 1308685981_218709657_3-Green-Clean-239-229-5872-Carpet-Cleaning-Tile-Grout-House-Keeping-Pressure-Wash-Household-Domestic-Help - Копиенатовареността на всяка настилка.

Посетете нашата страница с цени или ни се обадете за повече информация  на:

0886 770 501

02/ 48 22 132