На магазини, заведения, банки и хотели

На магазини, заведения, банки и хотели

Фирма “ Ятрус Груп “ ЕООД е специализирана в  професионалното почистване на жилищни, административни, търговски, промишлени сгради, помещения и обекти за хранене и забавления. Предлагаме еднократно и абонаментно почистване. При сключване на договор, съставяме  индивидуална оферта за всеки наш клиент.Съобразена с нуждите и изискванията Ви!Почистване на фирми
Вашите клиенти, служители и гости заслужават само най-доброто, когато идват във при Вас. Ние сме на Ваше разположение ДЕНОНОЩНО – 24/7!
Ятрус Груп ЕООД е лидер в професионалната почистваща индустрия и не спира пред нищо, за да достави несравнимо почистване на офиси, бизнес сгради, хотели, банки, магазини, заведения и промишлени помещения.Изследвания са показали, че офис чистота играе жизнено важна роля в производителността. Офис бюрата съдържат  400 пъти повече микроби от тоалетна и баня. Микроби, които допринасят за лошото здравословно състояние на Вашия персонал. Този брой може драстично да се намали чрез въвеждане на програма за почистване на офиса Ви, която не позволява на микробите да се разпространяват.
Ние  работим в тясно сътрудничество с клиенти, и постоянно обновяваме нашите програми и използваме най-новите екологично чисти препарати за почистване, за да се гарантират най-добрите резултати в работата ни. Нашите почистващи услуги са приспособени за всеки отделен елемент във Вашия офис. Включват професионално почистване на  компютърна техника, за да се предотврати риска от прегряване. Грижим се за цялостното офис оборудване на офиса Ви. Почистване и дезинфекция на санитарни помещения .
Нашите служители са професионалисти в сферата на професионалното почистване, с дългогодишен опит и умения. Ние ще почистим офиса Ви в подходящо време така, че да не пречим на работния процес на Вашите служители.contract_cleaningРаботим за Вас ДЕНОНОЩНО – 24/7. Гарантираме, че ще останете доволни! Може да се свържете с нас на 0886 770 501 ; 02/ 48 22 132 или ни изпратете запитване на email: yatrusgroup@mail.bg