Your SEO optimized title

Кърти, чисти, извозва

0db819d025urn jpg 246 328 cc dri 2i5zj5kkkea1fyenyn8 Кърти, чисти, извозваКърти, чисти и извозва са едни от най разпространените услуги в интернет свързани с ремонтните дейности. Това е сериозна причина за множеството фирми, предлагащи къртачни и свързани услуги да водят сериозна битка помежду си за вниманието на потребителите.

Днес отделните услуги – къртене, почистване след ремонт и извозване на строителни отпадъци – са се слели в една доста комплексна услуга в опита на бизнеса да разшири гамата от предлагани възможности за крайния потребител.

Къртене или често наричана в обявите „кърти” е една дейност, за която се изисква професионализъм и сериозен опит. Не бива да се пренебрегва и нуждата от подходящи технически средства и компетентен подход във всяка ситуация.

След като приключи самото къртене обаче, е време да се занимаете и с почистване, една дейност, която може да се извърши преди и след края на цялостния ремонт. Почистването преди ремонт, но след къртене ще осигури подходящи условия за хората да работят максимално качествено, бързо и ефективно, което от своя страна ще повлияе и на крайната цена на услугата.

Накрая строителните отпадъци трябва да бъдат извозени до подходящо депо, защото според закона е забранено тяхното изхвърляне в контейнери за битови отпадъци и тук се намесва финалната фаза на триетапния процес – извозване.

В България един от най-определящите фактори както обикновено е цената на услугата кърти, чисти и извозва. Този показател до голяма степен влияе на решението на потребителя, търсещ подобен тип услуги. Естествено това важи в случаите, когато качеството на услугите е относително еднакво и най-големи разлики се наблюдават именно при цената.

Не е достатъчно обаче една фирма за кърти, чисти и извозва да предлага ниски цени и добро качество. Нужно е също така да се поема морална и финансова отговорност към клиентите, нещо, което в кратки срокове създава лидери на пазара на всякакъв тип услуги и продукти, идентична е и ситуацията при предлагане на услуги от типа „кърти, чисти и извозва”.

Нашата фирма е специализирана в къртене, чистене и извозване на стени от бетон, тухла и др. отВашия дом или офис. По време на работния процес, ние се грижим да няма щети по структурата на Вашата сграда. Нашите служители работят бързо и ефективно, без излишни разходи и губене на време. Ние ще свършим работата си така, че да останете доволни и да ни потърсите пак!
Определяме носещите стени и тези, които изпълняват функцията на преграда;
Ние взимаме под внимание разположението на тръби, кабели и вентилационни системи;
Изготвяме подходящ нов план;
Използваме професионални инструменти, които не оказват влияние върху здравината на сградата и дават възможност за събарянето на стената възможно най-бързо;
Премахваме всички остатъци и фрагменти на цимент и тухли не попадат на места където не трябва.
Важно! Като структури често не могат да бъдат демонтирани – в този случай, може да бъде компрометирана надеждност на сградата. Преди да започне събарянето на стените се прави внимателен оглед на носещата конструкция.
58f04274b1urn jpg 250 176 cc dri mwdy6zikkea1x1ivamb Кърти, чисти, извозваБезопасно къртене:
Къртенето трябва да се извършва при определена последователност на входящите и изходящите техническите системи, като отопление, канализация, водопровод. Ако се движите по щрангове – това може да доведе до нарушение натехническото състояние на цялата къща. Къртенето от Ятрус Груп, е грижа за помещенията, можем да предоставяме консултации по всичките Ви въпроси.
Къртене: Цени

Разходите за къртене, чистене и извозване в нашата компания са най-ниските в бранша. Това,можете да го видите в момента:
Вид работа       Мярка        Цена
Къртене на тухла          м3   7-10 лв.
Къртене на фаянс, теракот          м3   2 – 4 лв.
Къртене на бетон         м3   60 – 110 лв.
Чистене          м3   10 лв.
Извозване          м3   40 лв.

* Цена за демонтаж на стените може да варира леко в зависимост от:

  • височина и дебелина на стената;
  • договорените условия;
  • присъствието на много стенни комуникации;
  • размера на ръчния труд.
Предимствата на нашата компания:
Отговорност:
1ebc8593b8urn jpg 250 176 cc dri ikqfeelkkea1rarvsgm Кърти, чисти, извозваКакто вече бе отбелязано нашата компания гарантира, че премахването стените се извършват внимателно, за да няма допълнителни проблеми и  сградата ще остане надеждна и издръжлива;
Ефективност:
Благодарение на наличието на квалифициран персонал и всички необходими съвременни инструменти, ние сме в състояние да извършим услугите в краткосрочен план. В този случай, скоростта не влияе отрицателно на качеството на извършената работа;
Години на опит:
Ние работим повече от 5 години, така че можете да сте сигурни,че ще получите от нас,висококачествени услуги на достъпни цени. Нашите специалисти са висококвалифициранистроителни техници, които могат правилно да определят подходящ инструмент за правилнотопремахване на стените;
Изгодна цена:
ed83c7f141urn jpg 250 176 cc dri 9v98fglkkea1iorzkz0 Кърти, чисти, извозваВ нашата компания, можете да поръчате къртене, чистене и извозване, цената е най-привлекателна. Ниска цена се дължинай-вече на малкия размер на дружеството но не се отразява на качеството на предоставяните услуги.Работата с нашата компания, Вие променяте пространството около Вас разумно и ефективно. Ние сме в очакване на Вашето обаждане.