Кърти, чисти, извозва

Кърти, чисти, извозва

Кърти, чисти, извозваКърти, чисти и извозва са едни от най разпространените услуги в интернет свързани с ремонтните дейности. Това е сериозна причина за множеството фирми, предлагащи къртачни и свързани услуги да водят сериозна битка помежду си за вниманието на потребителите.

Днес отделните услуги – къртене, почистване след ремонт и извозване на строителни отпадъци – са се слели в една доста комплексна услуга в опита на бизнеса да разшири гамата от предлагани възможности за крайния потребител.

Къртене или често наричана в обявите „кърти” е една дейност, за която се изисква професионализъм и сериозен опит. Не бива да се пренебрегва и нуждата от подходящи технически средства и компетентен подход във всяка ситуация.

След като приключи самото къртене обаче, е време да се занимаете и с почистване, една дейност, която може да се извърши преди и след края на цялостния ремонт. Почистването преди ремонт, но след къртене ще осигури подходящи условия за хората да работят максимално качествено, бързо и ефективно, което от своя страна ще повлияе и на крайната цена на услугата.

Накрая строителните отпадъци трябва да бъдат извозени до подходящо депо, защото според закона е забранено тяхното изхвърляне в контейнери за битови отпадъци и тук се намесва финалната фаза на триетапния процес – извозване.

В България един от най-определящите фактори както обикновено е цената на услугата кърти, чисти и извозва. Този показател до голяма степен влияе на решението на потребителя, търсещ подобен тип услуги. Естествено това важи в случаите, когато качеството на услугите е относително еднакво и най-големи разлики се наблюдават именно при цената.

Не е достатъчно обаче една фирма за кърти, чисти и извозва да предлага ниски цени и добро качество. Нужно е също така да се поема морална и финансова отговорност към клиентите, нещо, което в кратки срокове създава лидери на пазара на всякакъв тип услуги и продукти, идентична е и ситуацията при предлагане на услуги от типа „кърти, чисти и извозва”.

Нашата фирма е специализирана в къртене, чистене и извозване на стени от бетон, тухла и др. отВашия дом или офис. По време на работния процес, ние се грижим да няма щети по структурата на Вашата сграда. Нашите служители работят бързо и ефективно, без излишни разходи и губене на време. Ние ще свършим работата си така, че да останете доволни и да ни потърсите пак!
Определяме носещите стени и тези, които изпълняват функцията на преграда;
Ние взимаме под внимание разположението на тръби, кабели и вентилационни системи;
Изготвяме подходящ нов план;
Използваме професионални инструменти, които не оказват влияние върху здравината на сградата и дават възможност за събарянето на стената възможно най-бързо;
Премахваме всички остатъци и фрагменти на цимент и тухли не попадат на места където не трябва.
Важно! Като структури често не могат да бъдат демонтирани – в този случай, може да бъде компрометирана надеждност на сградата. Преди да започне събарянето на стените се прави внимателен оглед на носещата конструкция.
Безопасно къртене:
Къртенето трябва да се извършва при определена последователност на входящите и изходящите техническите системи, като отопление, канализация, водопровод. Ако се движите по щрангове – това може да доведе до нарушение натехническото състояние на цялата къща. Къртенето от Ятрус Груп, е грижа за помещенията, можем да предоставяме консултации по всичките Ви въпроси.
Къртене: Цени

Разходите за къртене, чистене и извозване в нашата компания са най-ниските в бранша. Това,можете да го видите в момента:
Вид работа       Мярка        Цена
Къртене на тухла          м3   7-10 лв.
Къртене на фаянс, теракот          м3   2 – 4 лв.
Къртене на бетон         м3   60 – 110 лв.
Чистене          м3   10 лв.
Извозване          м3   40 лв.

* Цена за демонтаж на стените може да варира леко в зависимост от:

  • височина и дебелина на стената;
  • договорените условия;
  • присъствието на много стенни комуникации;
  • размера на ръчния труд.
Предимствата на нашата компания:
Отговорност:
Както вече бе отбелязано нашата компания гарантира, че премахването стените се извършват внимателно, за да няма допълнителни проблеми и  сградата ще остане надеждна и издръжлива;
Ефективност:
Благодарение на наличието на квалифициран персонал и всички необходими съвременни инструменти, ние сме в състояние да извършим услугите в краткосрочен план. В този случай, скоростта не влияе отрицателно на качеството на извършената работа;
Години на опит:
Ние работим повече от 5 години, така че можете да сте сигурни,че ще получите от нас,висококачествени услуги на достъпни цени. Нашите специалисти са висококвалифициранистроителни техници, които могат правилно да определят подходящ инструмент за правилнотопремахване на стените;
Изгодна цена:
В нашата компания, можете да поръчате къртене, чистене и извозване, цената е най-привлекателна. Ниска цена се дължинай-вече на малкия размер на дружеството но не се отразява на качеството на предоставяните услуги.Работата с нашата компания, Вие променяте пространството около Вас разумно и ефективно. Ние сме в очакване на Вашето обаждане.