Видеодиагностика на канали

Видеодиагностика на канали

Ние използваме най-модерната техника, което ни позволява да направим качествена видеодиагностика на вашата система. Предлагаме видеодиагностика за различните системи и тръби: кладенци, канализация, вентилация, тръбопроводи от всякакъв тип с помощта на най-съвременна техника, която има най-висок клас на защита на влага, и може да се използва във всяка среда. Технологията за различни битови и ежедневните проблеми се развиват с всеки изминал ден. Един от най-новите начини за диагностика на тръба става с специална видеокамера. Проверката на канализационни системи може да бъдат не само в големи сгради, но и в собствения Ви дом.
Видеодиагностиката е наложителна в следните случаи:

  1. Ако подозирате, че наличието на чужди обекти в канализацията причинява запушване,
  2. ако се съмнявате, че тръбата е спукана, през спуканата тръба или между снадките проникват корени;
  3. Ако подозирате, че има незаконното подслушване в тръбопровода;
  4. При липса на схемата на комуналните услуги и невъзможността за достъп до тях;
  5. Чрез увеличаване на притока на вода и е заподозрян дефект в тръите.

Технически възможности на видеодиагностиката

За видеодиагностика се използват специални миниатюрни камери с които операторът на екрана може да получи изображение в реално време. Видеодиагностика може да се прави на тръби с по голям диаметър от 40 мм.

На тази основа на извършената проверка  ще бъде предоставена пълна и точна информация за откритите дефекти, техните измервания, както запис и доклад. В резултат на работата са осигурени също технически съвети за отстраняване на недостатъците.